fbpx

Ne vem kako si ti, a meni se na polno dogaja, kar na vseh področjih življenja.

To ni pritoževanje.

Ne.

Zelo sem hvaležna za vse aha trenutke, premike, zavedanja, ki se mi, kar vrstijo. Wau.

Res pa je, da vsak dan naredim kakšno tehniko, vajo, ki mi dviguje zavedanje, ki odkriva moje bistvo, mojo svetlobo, moj pravi JAZ.

Eno izmed njih želim deliti s teboj.

Enostaven ritual, ki pa ima izjemno moč (ne verjemi mi na besedo, preizkusi ga sama).

Če želimo v svoje življenje vnesti spremembe, se moramo najprej znebiti stvari, ki nas ovirajo, vlečejo nazaj ali nam na kakršenkoli način preprečujejo, da bi stopili naprej.

Kot, če želimo v kozarec natočiti vino, v njem pa je voda, moramo vodo najprej izliti, da naredimo prostor za vino, je res?

Enako je v našem življenju, narediti moramo prostor za nove stvari, za spremembe, ki nas peljejo k SEBI.

                             Kako se izvaja ritual?
  • Vzemi list papirja in napiši seznam vsega, kar želiš izpustiti od sebe oziroma prenehati delati, razmišljati…To so lahko: navade, vedenje, omejujoča prepričanja, strahovi, fizične blokade, zamere, konflikti oziroma vse misli, ki ti ne služijo več.

  • Nato se zahvali vsem »stvarem« na tem seznamu, da so bile s teboj. Bile so del tvojega življenja. Zahvali se za vse pridobljene izkušnje, ki si jih dobila in kako si, ravno zaradi njih, zrasla.

  • Nato naredi jasno izjavo o opustitvi, kot npr:

»Zdaj odpuščam iz sebe, vse stvari, ki mi ne služijo več za doseganje mojega sanjskega življenja. Ustvarjam si življenje v katerem imam vajeti življenja v svojih rokah in živim SEBE v polnosti.«

  • Nato zažgi ta papir v kaminu. Če nimaš kamina, vzemi veliko posodo z nerjavečega jekla in papir zažgi v tej posodi.

  • Nato glasno povej vse, za kar si hvaležna iz preteklega leta: vse radosti, praznovanja, dosežke, pridobljene izkušnje in izkušnje »rasti«. Sedaj te ponudi ognju, da jih moč ognja poveča.

  • In zdaj je čas, da prikličeš/izgovoriš vse tisto, kar bi rada manifestirala –  glasno govori svojo vizijo NOVE SEBE – vse kar si želiš: namere, prepričanja, vedenje, odnosi in vse ostalo. Ponudi jih ognju, da jim ogenj doda moč novega, moč manifestacije.

 

Čestitke, naredila si pomemben korak, da boš resnično lahko začela živeti SEBE in SEBE DAJATI SVETU prav tako, kot si.

 

Ker prav tako, kot si, te svet potrebuje.

 

Jaz verjamem vate, verjemi še ti!

 

Z  ljubeznijo

 

Nataša

 

 

 

Leave a Reply