ŠEPET PREBUJENJA
Modrost nezavednega

WHISPERS OF AWAKENING The wisdom of the unconscious
ŠAPAT BUĐENJA Mudrost podsvijesti

Sama veliko časa preživim v tišini in se povezujem s svojim nezavednim, z vsem, kar je, z Bogom v sebi. Poslušam, čutim, zaznavam.

Šele v tišini namreč lahko slišimo šepet modrosti, notranjega vedenja, šepet, ki nas vabi k prebujenju.

Tako je nastala ta knjiga.

V knjigi je zbranih 99 mojih misli, ki vas vodijo na poti prebujenja.

Misli, ki vas bodo podpirale, navduševale, vodile in vabile, da spremenite svoje življenje in resnično sledite svojim sanjam, SEBI.

Misli, ki vam bodo pomagale odkrivati svoje skrite kotičke, ki vam bodo pomagale sanjati in svoje sanje uresničevati.

Misli, ki vas popeljale v globine vaše biti, vam jo pomagale raziskovati in dale tudi odgovore na vaša skrita vprašanja.

Misli, ki vam bodo opogumljale, da začutite svojo vrednost.

In predvsem misli, ki vam bodo pomagale negovati ljubezen do SEBE.

Hvaležna sem Življenju za navdih in misli zbrane v tej knjigi, za vsa znanja, izkušnje in modrosti, ki mi jih prinaša Življenje.

In ponosna sem nase, da sledim svojim sanjam, da sledim SEBI.

Upam, da bodo tudi vam, tako kot meni, te misli, ta šepet napolnili dušo in srce.

Nekateri me sprašujejo zakaj taka naslovnica, kaj pomeni?

Mene se globoko dotakne, obožujem njene barve, živost in istočasno mističnost. Sporočilnost pa je zame tako močna, da mi orosi oči.

Zame je prebujenje vstop v svetlobo, v to kar mi res smo – čista ljubezen in svetloba (to ni smrt, to je ponovno rojstvo/prebujenje). In ta naslovnica je zame fantastična prispodoba tega.
Piko na »i« doda ženska s krili kačjega pastirja, ki je zame simbol dolgega življenja, preobrazbe, transformacije, lahkotnosti, lepote, sanj…ljubezni do SEBE.

Torej govori o tebi, o meni!

Nataša Kogoj je večna raziskovalka življenja in sebe. Tu je zato, da prebuja, navdihuje, podpira, transformira in vam pomaga, da zaživite izpolnjeno, polno in srečno življenje. Da zaživite SEBE.

Je avtorica dveh knjižnih uspešnic:
Vožnja v svobodo, 21 korakov, kako premagati strahove na poti k uresničitvi svojih sanj in Zgodbe za življenje.

Izvaja licenčne certificirane treninge, transformativne delavnice in delavnice za šole, podjetja in organizacije.
Lahko pa sva skupaj tudi 1:1 – coaching, hipnoza z regresijo, družinska terapija.

Še nekaj podatkov o knjigi:

To je moja prva knjiga, ki je tudi prevedena v dva jezika (angleški in hrvaški), hvaležna in ponosna.

  • 99 misli
  • 118 strani
  • 9 barvnih fotografij
  • Mehka vezava
  • Ob knjigi je tudi kazalka
  • Cena: 18,00€
Natašina nova knjiga Šepet prebujenja Modrost nezavednega je mala knjigica z velikim mislimi. Je še en - nov način, s katerim nas želi Nataša opomniti, da se zavemo svoje edinstvenosti in vzpodbuditi, da jo tudi živimo. Vztrajno in potrpežljivo nas nagovarja, da sledimo svojim sanjam, da smo to kar smo in to delimo s svetom. Privoščite si knjigo in dovolite mislim: vsaki posebej in vsem skupaj, da se vas dotaknejo in vas spremljajo skozi dni.
Pavla Kek
Draga Nataša, hvala, da sem knjigo Šepet prebujenja Modrost nezavednega lahko prebrala še pred samim izidom. Vsaka misel posebej se me je dotaknila. Vredno jih je izdati in ponuditi svetu kot zdravilo. Jaz osebno bi imela tako knjigo na svoji nočni omarici in bi vsak večer in zjutraj prebrala eno modrost. Služila bi mi kot popotnica za lahko noč in za nov dan.
Karmen Pepelnjak
Knjiga Šepet prebujenja je zbirka navdihujočih misli, ki pomagajo pri soočanju z izzivi v življenju. Spodbuja nas, da prevetrimo svoj način delovanja, in nam šepeta, naj ves čas zaupamo modrosti Življenja. Priporočam jo vsem, ki iščejo navdih za spoznavanje svojih notranjih pokrajin.
Nives Mahne Čehovin