Zgodbe za življenje

Zgodbe zdravijo, navdihujejo in negujejo ljubezen do sebe

Draga bralka, vabim te, da za vedno zapustiš iluzijo starega jaza in se podaš na pot transformacije skozi zgodbe, skozi prispodobe.

V knjigi je zbranih 52 zgodb. To niso moje zgodbe, to so zgodbe različnih avtorjev, legende, zgodbe, ki se prenašajo iz roda v rod …

Obožujem zgodbe. Vsaka me je nagovorila na svoj način in se me globoko dotaknila. Ob njih sem zapisala sporočila, ki sem jih dobila, svoja razmišljanja in občutke, ki so jih vzbudile v meni, aha trenutke … Zapisala sem, kako so se dotaknile mojega srca in duše. To so resnično zgodbe za življenje.

Pri nekaterih sem dodala vajo, tehniko, orodje …, ki so meni pomagali k še globljemu zavedanju SEBE. Želim jih deliti s teboj, ker imajo neprecenljivo vrednost, a le če jih boš res naredila. Ne verjemi mi na besedo, preizkusi sama.

Seveda pa so to moja doživljanja, moje misli in občutenja, ti pa si ustvari svoje mnenje, svoj pogled.

In zakaj ravno zgodbe?

Že skozi tisočletja so civilizacije razumele moč zgodb, saj je pripovedovanje zgodb eden od primarnih načinov komunikacije in povezovanja. Naši predniki so se zbirali ob ognju in z ustnimi pripovedmi in skozi zgodbe izražali svoje misli, prepričanja, strahove in junaštvo.

Predvsem pa zato, ker zgodbe v nas vzbudijo občutke in čustva in se tako neposredno dotaknejo našega Srca, Biti … našega pravega Jaza.

Zgodbe nas lahko popeljejo v transformacijo in nam za vedno spremenijo življenje.

Knjigo lahko prebereš na dušek od začetka do konca, da dobiš širšo sliko oziroma predstavo, in se potem bolj poglobljeno lotiš branja posameznih zgodb.

Zgodbe lahko bereš po vrsti, kot so zapisane (vrstni red je naključen).

Lahko odpreš knjigo – in kjer se »naključno« odpre, te čaka sporočilo, ki ga potrebuješ.

Lahko se odločiš in zgodbe bereš vsak dan ali pa mogoče le enkrat na teden.

Lahko pa jih prebiraš kar tako, za kratek čas ali pa jih bereš svojim otrokom in vnukom.

Kakor želiš, vse je dobro in prav, vse je točno tako, kot mora biti in kar v tem trenutku potrebuješ in želiš.
Da bodo zgodbe imele še večjo moč, da bodo res lahko padle na plodna tla, imam zate dragoceno in brezčasno DARILO – posnetek.

Posnela sem posebno trans meditacijo, ki te bo popeljala v globoko sprostitev, da bo tvoje nezavedno še bolj odprto in bodo zgodbe dobile nove, neslutene razsežnosti. (dostop do posnetka te čaka v knjigi).

Verjamem, da ti bo ta knjiga v spodbudo in podporo na tvoji poti k SEBI, da te bodo zgodbe zdravile, navdihovale in negovale ljubezen do SEBE.

Skozi zgodbe te bom popeljala Nataša Kogoj, avtorica knjižne uspešnice Vožnja v svobodo, 21 korakov, kako premagati strahove na poti k uresničevanju svojih sanj, licenčni NLP trener in coach, družinska terapevtka, licenčni transformativni DreamBuilder coach, vaditeljica tehnik za harmonizacijo telesa in duha.
Tukaj sem zato, da navdihujem, prebujam in transformiram. Dajem ti znanja, orodja in tehnike, ki jih potrebuješ za življenje, ki si ga želiš živeti.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo, tvoja Nataša

Še nekaj podatkov o knjigi: