imageedit_6_3114622753

Moja zgodba

Kot bi bilo včeraj, se spomnim. Bila sem stara 11 let (4. razred OŠ), s sošolko Ireno sva med odmorom stali ob oknu in se pogovarjali. Na enkrat me je prešinil občutek, vedenje, zavedanje, da nima nobenega smisla, da bi se rodili samo zato, da bi preživeli tistih 70 – 80 let in nato umrli. Zavedla sem se, da sem prišla na ta svet z določenim namenom.

Potem sem na to pozabila, dovolila sem, da me je tok življenja nesel po svoje in šele pri 30 letih sem ozavestila, da me življenje enostavno samo nese, da nimam nobenega vpliva kam me vodi. Takrat sem se odločila, da je skrajni čas, da vajeti svojega življenja primem v svoje roke.

Še vedno me je metalo ob skale, ko me je tok življenja nesel, ko sem ozaveščala in celila rane iz otroštva, ko je prišlo do ločitve in sem ostala mama samohranilka… in kljub vsemu vajeti nisem spustila. Nisem hotela več živeti zgodb drugih ljudi, želela sem končno pisati svojo zgodbo.
Skozi leta sem v sebi odkrivala veliko svojih demončkov, strahov in omejitev, ki sem si jih postavljala. Zaradi njih sem se nekajkrat znašla v globoki črni luknji iz katere nisem videla izhoda. Sedaj sem hvaležna za te »črne luknje«, saj sem ravno zaradi njih postala to kar sem – izpolnjena, srečna in uspešna ženska in podjetnica. Ženska, ki resnično živi svoje sanje, živi SEBE.
Seveda pa vse to ni prišlo samo od sebe. Ena mojih največjih vrednot je osebna rast – razvijanje svojih potencialov, SEBE in da to lahko dosegam, se nenehno izobražujem, kar mi omogoča, da resnično lahko živim SEBE.
Sem ženska, mama, prijateljica, podjetnica … nenehna raziskovalka sebe in življenja.
Obožujem: testenine in dobro vino 🙂

Moja strast so: potovanja, motor, sonce in voda, druženje s ljudmi, ki želijo v življenju več, ki so pripravljeni živeti svoje sanje, živeti sebe – torej druženje s TEBOJ.
Moje poslanstvo: je, da PREBUJAM. S svojo strastjo, znanji, modrostjo, izkušnjami in vztrajnostjo drugim pomagam, jih navdihujem in podpiram na njihovi poti k SEBI, k življenju v obilju na vseh področjih življenja!
Da s svojim življenjem kažem, da smo sami kreatorji svojega življenja, svojih sanj.

Moj moto: »Živi svoje sanje, živi SEBE«

Enostavno, ljubim življenje.
Sicer pa sem tudi:
• Certificirana družinska terapevtka
• Mednarodni licenčni NLP trener (licenca IANLP)
• Licenčni NLP coach (licenca IANLP – program po ICF)
• Licenčni transformativni DreamBuilder coach
• Sistemski coach po Adizes metodi
• Avtorica knjižne uspešnice Vožnja v svobodo
• Več kot 20 letna vaditeljica tehnik za sproščanje in harmonizacijo telesa in duha
• Mentorica za doseganje večje osebne in poslovne odličnosti
• Prebujevalka
• Prejemnica priznanja Naj žena 21.stoletja Srbije in regije (držav bivše Jugoslavije) – kategorija coaching