Vožnja v svobodo

21 korakov, kako premagati strahove na poti k uresničitvi svojih sanj

Vsak izmed nas se kdaj znajde v križišču življenja.

Ko ne vemo, v katero smer bi zapeljali, se obotavljamo, ali nas je strah, ker ne vemo, kaj nas čaka za vogalom. V pričujoči knjigi boste dobili odgovore na svoje dileme, strahove, vprašanja.

Dobili boste napotke za praktične vaje in jasne korake, s pomočjo katerih boste lahko hitro in varno ZAPELJALI V SVOBODO.

Skozi knjigo vas bodo spremljale moje zgodbe, izkušnje in rešitve, ki so me pripeljale do tega, da sedaj živim svoje poslanstvo, svoje sanje, SEBE. In to zmorete tudi VI

Da pa ne bom hvalila svoje knjige, predajam besedo drugim.

smiljan-mori_testimonial

»Nataša ima vizijo in se ne zadovolji s tem kar je že dosegla – ve kaj hoče in zato gre naprej.

Fascinira me s svojo skromnostjo, modrostjo, izkušnjami in znanji in vse to sedaj deli z nami v tej knjigi. Spodbuja nas, da tudi mi v sebi poiščemo in razvijemo svoje potenciale, ki nam bodo pomagali uresničevati naše cilje, naše sanje. Daje nam konkretne rešitve, ki jih iskreno in humorno začini z lastnimi zgodbami.

Knjiga je nepogrešljiv priročnik za vsakogar, ki želi v življenju doseči več, ki želi zapeljati v svobodo življenja! V kolikor ste se znašli v “križišču življenja ali posla” je ta knjiga kot nalašč za vas! Zapustili boste cono udobja za vedno!« 

Smiljan Mori, avtor knjige Motivacija za življenje, podjetnik in coach

“Odkrij svojo strast, svoj smisel – svoj motor, me je pozvala Nataša s to knjigo.

Ko vidim tiste iskrice strasti v njenih očeh; ko se nalezem njenega nasmeha pristne sreče; ko v njeni prisotnosti zaznam karizmo, ustvarjeno z življenjskimi lekcijami, ki jih je prebrodila na svoji dosedanji poti, brez dvoma vem, da je oseba, kateri je vredno prisluhniti….

Zato ima ta knjiga posebno vrednost, saj nas iz njene prakse preko vaj in napotkov vodi do tega, kar si vsakdo globoko v sebi želi: najti svojo strast, svoj smisel – svoj motor.”

Petra Škarja, avtorica več knjižnih uspešnic
petra-skarja-testimonial
maks-vrecko

»Ideja o ponazoritvi življenja kot vožnje z motorjem je briljantna. Koncepti so jasni in enostavni, zato jih zlahka prenesemo v svoje življenje, ne glede na to, ali vožnjo z motorjem obvladamo ali ne.

Nataša, hvala za vsa spoznanja, ki sem jih našel v tej knjigi.

Zgolj na eno vprašanje pa si nisem uspel odgovoriti: Koliko časa bo še na mojem motorju tablica »L«?

Maks Vrečko, kreator Flaške in direktor podjetja Flaška

»Natašo poznam od leta 2010. Redko sem srečal tako občutljivega, profesionalnega in razumevajočega coacha, ki je bil vedno tu zame in me podpiral.

Z vsem srcem jo priporočam vsakomur, ki išče pomoč in usmeritve za razrešitev osebnih ali profesionalnih izzivov, s katerimi se sooča.

Prepričale so me njene sposobnosti in če bi kdaj koli potreboval nasvet, podporo, bi bila ona moja prva izbira.«

Dr.Ichak Kalderon Adizes, Executive Excellence Journal ga je uvrstil med 30 top svetovalcev v ZDA
ichak

O avtorici

V več kot 20-letni karieri je Nataša Kogoj s svojimi seminarji in coachingi pomagala številnim posameznikom in podjetjem.

Njen namen je kliente navdihovati, podpirati in jim pomagati doseči osebne in poslovne cilje hitreje, kot si to lahko predstavljajo.

Sem Nataša Kogoj, večna in strastna raziskovalka Življenja. Naša Bit ima potrebo, da se izrazi z besedo, plesom, sliko …

Tako sem tudi jaz začutila in slišala notranji klic, da napišem to knjigo