NOVO – Zdravljenje ženske linije s hipnozo

Online hipnotična srečanja

Neizrečene izkušnje, ki živijo v našem nezavednem, se vedno znova izražajo kot nenavadni izreki, kronični spomini in nepojasnjeno vedenje. Ko se enkrat zavemo, da izhajajo iz naše preteklosti, iz naše ali družinske travme, jih lahko nehamo obravnavati, kot da so del sedanjosti.

Mark Wolynn

Zakaj bi se odločila za ta srečanja?

 • ker se ti določeni vzorci nenehno ponavljajo
 • ker imajo nekatera prepričanja moč nad teboj in jih ne moreš razrahljati
 • ker čutiš, da nekaj vlečeš za seboj, kar ni tvoje
 • ker se z mamo zapletaš v ene in iste spore
 • ker opažaš kako si podobna mami, pa ti gre to na živce

Ja, velikokrat se nam zgodi, da kljub raznim terapijam ne razrešimo določenih svojih vzorcev, bolečin, prepričanj…enostavno nas držijo in imajo moč nad nami.
Takrat je potrebno pogledati nazaj, v življenje naše mame, naše babice, naše prababice – torej našo žensko linijo, saj smo določene travme lahko podedovale.

Epigenetika pravi, da se podedovane travme vlečejo skozi tri generacije (že več kot 100 let tudi embriologija uči, da ko je bila tvoja babica 5 mesecev noseča s tvojo mamo, se je v jajčnikih tvoje mame že oblikovala prekurzorska celica jajčeca, iz katerega si se pozneje izoblikovala ti).

Nekaj osnovnih informacij o hipnozi:

Naj te be bo strah, hipnoza ni bau bau. Hipnoza je naravno stanje zavesti. Je le stanje globoke fizične in mentalne sprostitve.

Ko smo v tem spremenjenem stanju zavesti, ko se naš glasni, nenehno delujoči zavestni um umakne v ozadje, se s pomočjo hipnoze lahko povežemo za našim nezavednim umom. V našem nezavednem umu so shranjeni prav vsi dogodki, spomini, vzorci.

Enostavno bi lahko rekli, da se v hipnozi ti negativni vzorci izbrišejo in s sugestijami nadomestijo z novimi, podpirajočimi.

Oseba se v hipnozi ves čas zaveda vsega kar se dogaja, torej ima nadzor nad celotnim dogajanjem ves čas, zato se hipnoze ni treba bati.

Ker je to tako močno transformativno orodje, sem se odločila za mesečna hipnotična srečanja, kjer se bomo osredotočile zgolj na zdravljenje ženske linije.

Kako bodo srečanja potekala?

 • Preko programa Zoom - v živo
 • Trajanje: od 20.00 – 21.30
 • Peljala te bom v globoko sproščeno stanje, pogledale bomo nazaj v žensko linijo in na koncu te peljem v transformacijo s sugestijami

1. srečanje 19.09.2023 – tema: sram me je svojega videza
2. srečanje 17.10.2023 – tema: če nisem popolna, nisem vredna
3. srečanje 14.11.2023 – tema: občutki krivde, ko se postavim zase
4. srečanje: 12.12.2023 – tema: primerjanje z drugimi

Vsa srečanja sooblikujemo skupaj, saj sledim vašim željam in potrebam, ki ste mi jih napisale.

Kaj dobiš?

 • Vodena skupinska hipnoza za zdravljenje ženske linije s pozitivnimi sugestijami - cca 90 min v živo
 • Posnetek pozitivnih sugestij (za 21 dni)

Cena:

 • Paket vseh 4. srečanj 140,00 EUR
 • Peket dveh srečanj 80,00 EUR
 • Posamezno srečanje 45,00 EUR

BONUS: 20% popust na hipnozo ali regresijo (individualno srečanje) več o tem si preberi TUKAJ

Draga Nataša, Spala sem kot bubica in se prebudila v novo jutro polna moči in energije😍. Moram ti povedati, da sem po prvem srečanju in rednem poslušanju posnetkov zaznala da sem postala bolj odločna in manj se me dotakne vsa "navlaka" ljudi, ki pridejo v stik z menoj😍. Odločno in spoštljivo jim povem svojo resnico in ostanem živa 😊 in potem ne vrtim več v nedogled filmov: »joj kaj pa če sem bila preostra, kaj pa če niso prav razumeli povedanega.« Tako, da absolutno jeseni nadaljujem. Iz srca hvala ker si😍
Mojca Benedičič
Draga Nataša, Hvala da si mi na srečanju zdravljenju ženske linije s hipnozo pomagala povezati se s svojo mami in mojimi prednicami. Sedaj vidim celo linijo žensk. In mi je hudo za vse, kar so preživele in nosile s seboj. Po našem srečanju sem tudi opazila, da se je moj samogovor malo spremenil. Je bolj pozitiven in hitreje zaznam, kdaj je negativen in obtožujoč. Skratka, bolje se počutim v svoji koži in rajši se imam. Hvala, ker si.
Pavla Kek
Nataša, lepo pozdravljeni! Iz vsega srca sem vam hvaležna za naše krasno druženje na srečanju Zdravljenje ženske linije s hipnozo. To je bila moja prva izkušnja s hipnozo in prav zanima me, kaj mi bo prineslo še naslednjih 21 dni s tem hipnotičnim transformacijskim posnetkom.
Mirta Semeja Juvančič

Kdo bom s teboj?

Nataša Kogoj, mojster praktik hipnoze in praktik regresije, družinska terapevtka, licenčni coach vaditeljica različnih tehnik za harmonizacijo telesa in duha.

V razumevanju je moč in razumevanje v stanju hipnoze ima posebno moč, ki osvobaja.