Vsi imamo svoje sanje, vizijo, poslanstvo in kako to, da le 3-5% ljudi na svetu res živi svoje sanje?

Si želite biti eden izmed njih tudi vi?
Si želite, da ste popolnoma zdravi in fit; da je stres za vas preteklost?
Si želite doseči finančno blaginjo, neodvisnost, svobodo?
Imate predstavo kakšen naj bi bil vaš idealen partner, pa ga še nimate?
Kaj pa zabava, razvajanje…si vzamete prosti čas zase za svoje bližnje, prijatelje… ali vam ga vedno znova primanjkuje, ker imate toliko drugih obveznosti?
Mogoče pa ne upate sanjati; mogoče še ne veste kaj je vaše poslanstvo, kaj si res želite v življenju?
Želite prevzeti vajeti svojega življenja v svoje roke, dvigniti vibracijo in se uskladiti z močjo v sebi, s popolnostjo – s tem kar res ste???

Univerzum je popoln. V njem ni napak in nič ni naključno. To pomeni, da ste tudi vi, kot del univerzuma, popolni, dovršeni. V univerzumu so vsi odgovori na vaša vprašanja, hrepenenja, sanje. Univerzum čaka na vaš klic, da vam izpolni vse vaše sanje. In samo od vas je odvisno ali se boste uskladili z vibracijo univerzuma in dovršeno podobo vas samih.

Vsak izmed nas včasih potrebuje pomoč, podporo, človeka, ki verjame vanj, ko sam ne zmore… saj poznate pregovor »v slogi je moč« ali »kjer sta dva, sem jaz med njima« in tako lahko skupaj dosežemo več.

Kot vaš transformativni /DreamBuilder coach vas bom, s svojim znanjem, vztrajnostjo, bogatimi izkušnjami, strastjo in modrostjo navdihovala in podpirala na vaši poti k SREČI: k življenju polnem ljubezni, spoštovanja in zaupanja, zdravja, veselja – skratka na vaši poti k uresničevanju vaših sanj, na poti blagostanja na vseh nivojih.

Skupaj bomo ustvarili pogoje za vaš razcvet in uspeh, dvigovali bomo vibracijo na nivo/frekvenco, ki vas bo podpirala in vam omogočala živeti vaše sanje.

Samo s tem, ko iskreno živimo SEBE, svoje poslanstvo in vizijo bomo SREČNI in samo na ta način lahko res pripomoremo, da bo svet postajal bolj prijazen za vse nas.

Pridružite se mi!